ÇANAKKALE / BİGA - Hamdibey Ortaokulu

Hamdibey Ortaokulu

Hamdibey Mah. Gün Cad. Avni Caner Sok. No1 Biga/Çanakkale
Vizyon
Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,Öğrencilerinin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunan, Çevresinin eğitim-bilim ve kültür merkezi olan, Eğitim öğretim alanında çağdaş ve lider bir okul olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılâplarına ve Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı, Bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin; millî, ahlaki, insanî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; Ailesini, vatanını, bayrağını, milletini ve tüm insanlığı seven; Öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanan; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek karakterli insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
İlçe Atletizm Birinciliği. İl Atletizm Birinciliği. Kültürel Yarışmalarda 12 İlçe 5 İl birinciliği.
Karayolu
İl Merkezine 90 Km İlçe Merkezindedir.
Atletizm Kros Basketbol Yelken Futbol
Tübitak 4006 Bilim fuarı.
Proje Çalışmaları
Tübitak 4006 Tübitak 2204-B Bilim Olimpiyatları. e-twinnig Fen Bilimleri Olimpiyatları